

Vaječné cestoviny TAGLIATELLE s čiernou hľuzovkou
TartufLanghe
Vaječné cestoviny s hľuzovkou sa vyrábajú ručne pomocou skutočne remeselnej metódy spracovania: Tagliatelle sa pretláčajú cez bronzové válce, narežú sa a pomaly sa sušia na drevených stavoch cca. 18 hodín.
Príprava: Tagliatelle varíme v dvoch litroch slanej vody asi 4- 5 minút, scedíme a na panvici s kúskom masla alebo oleja premiešame. Cestoviny môžeme posypať syrom Parmigiano Reggiano.
18,94 € (s DPH)
500g
Detaily produktu
Výrobca
TartufLanghe
Objem
500g
Adresa dodávateľa
Localitá Catena Rossa 7, 12040 Piobesi ď Alba
Krajina pôvodu
Taliansko
Zloženie
biela múka z pšenice, vajcia 20%, letná hľuzovka (Tuber aestivum Vitt.) 1%, aróma,
Nutričné hodnoty na 100g.: Energie 1.624 kj/384 kcal, Tuky 4,2g. Nasýtené mastné kyseliny 1,2 g. Sacharidy 70g. Z toho cukry 0,5g. Bielkoviny 15 g. Soľ 0,08 g..

TartufLanghe
Tartuflanghe je rodinná spoločnosť, ktorá už 35 rokov vyrába z hľuzovky piemontské špeciality a prináša ich do gastronómie vždy v rovnakej kvalite s dôrazom na detail.
Zakladatelia, milovníci kulinárskeho umenia, začali svoju aktivitu v r. 1968 používaním hľuzovky v kuchyni, vo svojej reštaurácii „ U Beppeho „ . V roku 1990 priniesli na trh svoj prvý produkt hľuzovkové cestoviny. Ich ikona „ laTartufissima" bola prvou cestovinou s hľuzovkou na svete a v roku 1992 získala ocenenie Fancy Food Summer Show v New Yorku ako najlepší produkt roka. Vznikli prvé recepty pre gurmánov, aby si mohli vychutnať chutné jedlá aj mimo sezóny a to vďaka novým produktom, ktorú umožňujú dlhšie uchovávanie hľuzovky. Avantgardným produktom sa stáva v roku 2010 dehydrovaná hľuzovka, ktorá umožňuje uchovávať chuť a kvalitu čerstvej hľuzovky dlhú dobu. Od roku 2005 pribudli v ponuke nové produkty „Sladká hľuzovka" , slávne čokoládové pralinky s piemontskými lieskovcami , ktoré sa vyrábajú v mnohých variantách.
Tartuflanghe dodáva svoje produkty do celého sveta, spolupracuje s najlepšími kuchármi a s najvýznamnejšími medzinárodnými sieťami hotelov.