Víno a iné alkoholické nápoje sú dostupné len pre osoby staršie ako 18 rokov. MÁM VIAC AKO 18 ROKOV

Naše webové stránky používajú súbory cookie, aby sme vám mohli poskytovať lepšie služby.

close

Ochucovadlo potravin Soľ z Guérande s čiernou hľuzovkou

TartufLanghe

Ochutená soľ Guérande s čiernou hľuzovkou je stále zbieraná remeselným spôsobom, v období od júna do septembra podľa starodávnej keltskej metódy. Počas zberu sa používajú drevené nástroje, aby sa nekontaminovala čistota tejto mimoriadnej soli, toľko vyhľadávaná od gurmánov po celom svete.

Použitie: Je ideálna na ochutenie všetkých vašich teplých a studených jedál: cestoviny, mäsové filety, vajcia, tatarák a carpaccio z rýb a mäsa, syra, šalátov, zemiakov a zeleniny vo všeobecnosti. Vynikajúca je na sushi a foie gras.

Neobsahuje lepok

    13,66 € (s DPH)

    100g

    Na sklade
    Detaily produktu

    Detaily produktu

    Výrobca

    TartufLanghe

    Objem

    100g

    Adresa dodávateľa

    Localitá Catena Rossa 7, 12040 Piobesi ď Alba

    Krajina pôvodu

    Taliansko

    Zloženie

    soľ 99%, čierna hľuzovka (Tuber aestivum Vitt.) lyofilizovaná 1% (5% čerstvá), Aróma.

    Neobsahuje lepok

    Nutričné hodnoty na 100g.: Energie 0 kj/0 kcal, Tuky 0g. Nasýtené mastné kyseliny 0 g. Sacharidy 0g. Z toho cukry 0g. Bielkoviny 0 g. Soľ 98 g..

    TartufLanghe

    Tartuflanghe je rodinná spoločnosť, ktorá už 35 rokov vyrába z hľuzovky piemontské špeciality a prináša ich do gastronómie vždy v rovnakej kvalite s dôrazom na detail.

    Zakladatelia, milovníci kulinárskeho umenia, začali svoju aktivitu v r. 1968 používaním hľuzovky v kuchyni, vo svojej reštaurácii „ U Beppeho „ . V roku 1990 priniesli na trh svoj prvý produkt hľuzovkové cestoviny. Ich ikona „ laTartufissima" bola prvou cestovinou s hľuzovkou na svete a v roku 1992 získala ocenenie Fancy Food Summer Show v New Yorku ako najlepší produkt roka. Vznikli prvé recepty pre gurmánov, aby si mohli vychutnať chutné jedlá aj mimo sezóny a to vďaka novým produktom, ktorú umožňujú dlhšie uchovávanie hľuzovky. Avantgardným produktom sa stáva v roku 2010 dehydrovaná hľuzovka, ktorá umožňuje uchovávať chuť a kvalitu čerstvej hľuzovky dlhú dobu. Od roku 2005 pribudli v ponuke nové produkty „Sladká hľuzovka" , slávne čokoládové pralinky s piemontskými lieskovcami , ktoré sa vyrábajú v mnohých variantách.

    Tartuflanghe dodáva svoje produkty do celého sveta, spolupracuje s najlepšími kuchármi a s najvýznamnejšími medzinárodnými sieťami hotelov.