Víno a iné alkoholické nápoje sú dostupné len pre osoby staršie ako 18 rokov. MÁM VIAC AKO 18 ROKOV

Naše webové stránky používajú súbory cookie, aby sme vám mohli poskytovať lepšie služby.

close

Mrazom dehydrované pesto je nová textúra pre najtypickejšiu taliansku omáčku, v ktorej sa zachová chuť a sviežosť autentického čerstvo pripraveného pesta. Vyrobená inovatívnou technikou, ktorá udržiava prirodzenú chuť čerstvej bazalky a ďalších zložiek nezmenených. Všestranné použitie pre obohatenie vašej kuchyne premení vo výnímočné zážiky. Všestranné použitie ako pre caprese, cestoviny, pizzy, jedlé s plody mora, mozzarellu a burratu.

    18,00 € (s DPH)

    25g.

    Tento produkt nie je na sklade

    Detaily produktu

    Výrobca

    TartufLanghe

    Objem

    25g.

    Adresa dodávateľa

    Localitá Catena Rossa 7, 12040 Piobesi ď Alba

    Krajina pôvodu

    Taliansko

    Zloženie

    Basilico Genovese DOP 49%,Syr Parmigiano Reggiano DOP (mlieko,soľ,syridlo),píniové oriešky,Sardínsky kvet DOP(ovčie mlieko,soľ,syridlo), cesnak z Vessalica.

    Nutričné hodnoty na 100g.: Energie 2240kj/540kcal, Tuky 42g. Nasýtené mastné kyseliny 17 g. Sacharidy 4g. Z toho cukry 3,3g. Bielkoviny 34g. Soľ 1,6g..

    TartufLanghe

    Tartuflanghe je rodinná spoločnosť, ktorá už 35 rokov vyrába z hľuzovky piemontské špeciality a prináša ich do gastronómie vždy v rovnakej kvalite s dôrazom na detail.

    Zakladatelia, milovníci kulinárskeho umenia, začali svoju aktivitu v r. 1968 používaním hľuzovky v kuchyni, vo svojej reštaurácii „ U Beppeho „ . V roku 1990 priniesli na trh svoj prvý produkt hľuzovkové cestoviny. Ich ikona „ laTartufissima" bola prvou cestovinou s hľuzovkou na svete a v roku 1992 získala ocenenie Fancy Food Summer Show v New Yorku ako najlepší produkt roka. Vznikli prvé recepty pre gurmánov, aby si mohli vychutnať chutné jedlá aj mimo sezóny a to vďaka novým produktom, ktorú umožňujú dlhšie uchovávanie hľuzovky. Avantgardným produktom sa stáva v roku 2010 dehydrovaná hľuzovka, ktorá umožňuje uchovávať chuť a kvalitu čerstvej hľuzovky dlhú dobu. Od roku 2005 pribudli v ponuke nové produkty „Sladká hľuzovka" , slávne čokoládové pralinky s piemontskými lieskovcami , ktoré sa vyrábajú v mnohých variantách.

    Tartuflanghe dodáva svoje produkty do celého sveta, spolupracuje s najlepšími kuchármi a s najvýznamnejšími medzinárodnými sieťami hotelov.