

Ochucovadlo potravin extra panenský olivový olej s čiernou hľuzovkou
TartufLanghe
Extra panenský olivový olej s hoblinkami čiernej hľuzovky. Vlastnosti oleja sú ideálne pre to, aby vaše teplé a studené pokrmy mali jemnú chuť hľuzoviek. Výborný na šaláty, cestoviny, rizotá, carpaccio, mäsá a vajcia.
26,11 € (s DPH)
250ml
Detaily produktu
Výrobca
TartufLanghe
Objem
250ml
Adresa dodávateľa
Localitá Catena Rossa 7, 12040 Piobesi ď Alba
Krajina pôvodu
Taliansko
Zloženie
extra panenský olivový olej 99% s hoblinkami dehydrovanej čiernej hľuzovky (Tuber aestivum Vitt.) 0,2% (1%čerstvej hľuzovky).
Nutričné hodnoty na 100g.: Energie 3.367 kj/ 819 kcal, Tuky 91g. Nasýtené mastné kyseliny 14 g. Sacharidy 0 g. Z toho cukry 0g. Bielkoviny 0 g. Soľ 0 g..

TartufLanghe
Tartuflanghe je rodinná spoločnosť, ktorá už 35 rokov vyrába z hľuzovky piemontské špeciality a prináša ich do gastronómie vždy v rovnakej kvalite s dôrazom na detail.
Zakladatelia, milovníci kulinárskeho umenia, začali svoju aktivitu v r. 1968 používaním hľuzovky v kuchyni, vo svojej reštaurácii „ U Beppeho „ . V roku 1990 priniesli na trh svoj prvý produkt hľuzovkové cestoviny. Ich ikona „ laTartufissima" bola prvou cestovinou s hľuzovkou na svete a v roku 1992 získala ocenenie Fancy Food Summer Show v New Yorku ako najlepší produkt roka. Vznikli prvé recepty pre gurmánov, aby si mohli vychutnať chutné jedlá aj mimo sezóny a to vďaka novým produktom, ktorú umožňujú dlhšie uchovávanie hľuzovky. Avantgardným produktom sa stáva v roku 2010 dehydrovaná hľuzovka, ktorá umožňuje uchovávať chuť a kvalitu čerstvej hľuzovky dlhú dobu. Od roku 2005 pribudli v ponuke nové produkty „Sladká hľuzovka" , slávne čokoládové pralinky s piemontskými lieskovcami , ktoré sa vyrábajú v mnohých variantách.
Tartuflanghe dodáva svoje produkty do celého sveta, spolupracuje s najlepšími kuchármi a s najvýznamnejšími medzinárodnými sieťami hotelov.