

Omáčka so syrom Pecorino Romano DOP a hľuzovkou
TartufLanghe
Vynikajúca omáčka so syrom Pecorino Romano DOP a hľuzovkou. Táto chutná omáčka je renovovanou receptúrou slávnej omáčky Alfredo, ktorá bola tak úspešná a je stále populárna v Spojených štátoch. Recept vynájdený v Ríme na začiatku 10. storočia, to bolo zvlášť ocenené hollywodskými celebritami po návšteve mesta Capitoline. Tento recept bol opätovne prepojený s tradíciou Piemontese, a to vďaka pridaniu hľuzoviek, vzácnej huby z územia Langhe. Výsledkom je jednoduchá, jemná a veľmi všestranná omáčka, ideálna na cestoviny, nahradenie bechamelu v pečených cestovinách a caneloniách. Zlepší tiež vaše zeleninové polievky.
Použitie: prípravok vmiešame do teplého jedla na konci prípravy na panvici. Doporučená jedna lyžička na jednu porciu. Môžeme zriediť smotanou, olejom alebo máslom. Množstvo prípravku použite podľa vlastnej chuti.U zapečených cestovin použijeme omáčku ešte pred zapečením.
Neobsahuje lepok
9,79 € (s DPH)
90g
Detaily produktu
Výrobca
TartufLanghe
Objem
90g
Adresa dodávateľa
Localitá Catena Rossa 7, 12040 Piobesi ď Alba
Krajina pôvodu
Taliansko
Zloženie
Mlieko, smotana, Syr pecorino rom.DOP (ovčie mlieko, soľ, syridlo) 17%, čierna hľuzovka (Tuber aestivum Vitt) 2%, ryžová múka ,soľ, maslo, kukuričný škrob, peper, aróma.
Neobsahuje lepok.
Nutričné hodnoty na 100g.: Energie 927 kj/224 kcal, Tuky 20g. Nasýtené mastné kyseliny 12 g. Sacharidy 4,5g. Z toho cukry 3,4g. Bielkoviny 6,5 g. Soľ 1 g..

TartufLanghe
Tartuflanghe je rodinná spoločnosť, ktorá už 35 rokov vyrába z hľuzovky piemontské špeciality a prináša ich do gastronómie vždy v rovnakej kvalite s dôrazom na detail.
Zakladatelia, milovníci kulinárskeho umenia, začali svoju aktivitu v r. 1968 používaním hľuzovky v kuchyni, vo svojej reštaurácii „ U Beppeho „ . V roku 1990 priniesli na trh svoj prvý produkt hľuzovkové cestoviny. Ich ikona „ laTartufissima" bola prvou cestovinou s hľuzovkou na svete a v roku 1992 získala ocenenie Fancy Food Summer Show v New Yorku ako najlepší produkt roka. Vznikli prvé recepty pre gurmánov, aby si mohli vychutnať chutné jedlá aj mimo sezóny a to vďaka novým produktom, ktorú umožňujú dlhšie uchovávanie hľuzovky. Avantgardným produktom sa stáva v roku 2010 dehydrovaná hľuzovka, ktorá umožňuje uchovávať chuť a kvalitu čerstvej hľuzovky dlhú dobu. Od roku 2005 pribudli v ponuke nové produkty „Sladká hľuzovka" , slávne čokoládové pralinky s piemontskými lieskovcami , ktoré sa vyrábajú v mnohých variantách.
Tartuflanghe dodáva svoje produkty do celého sveta, spolupracuje s najlepšími kuchármi a s najvýznamnejšími medzinárodnými sieťami hotelov.