

Ochucovadlo potravin Agátový med s bielou hľuzovkou
TartufLanghe
Náš agátový med s bielou hľuzovkou skúste so syrami ako Grana Padano, Parmigiano Reggiano, Pecorino, Castelmagno alebo modrých syrov a zistíte, ako to výborne chutí. Biela hľuzovka dáva v kombinácii výnímočnú chuť.
7,36 € (s DPH)
50g
Detaily produktu
Výrobca
TartufLanghe
Objem
50g
Adresa dodávateľa
Localitá Catena Rossa 7, 12040 Piobesi ď Alba
Krajina pôvodu
Taliansko
Zloženie
Agátový med 99%, biela hľuzovka (Tuber magnatum Pico ď Alba) lyofilizovaná 0,1% ( 0,5% čerstvej hľuzovky), aróma,
Nutričné hodnoty na 100g.: Energie 1.394 kj/ 328 kcal, Tuky 0g. Nasýtené mastné kyseliny 0 g. Sacharidy 81 g. Z toho cukry 81g. Bielkoviny 0,5 g. Soľ 0,04 g..

TartufLanghe
Tartuflanghe je rodinná spoločnosť, ktorá už 35 rokov vyrába z hľuzovky piemontské špeciality a prináša ich do gastronómie vždy v rovnakej kvalite s dôrazom na detail.
Zakladatelia, milovníci kulinárskeho umenia, začali svoju aktivitu v r. 1968 používaním hľuzovky v kuchyni, vo svojej reštaurácii „ U Beppeho „ . V roku 1990 priniesli na trh svoj prvý produkt hľuzovkové cestoviny. Ich ikona „ laTartufissima" bola prvou cestovinou s hľuzovkou na svete a v roku 1992 získala ocenenie Fancy Food Summer Show v New Yorku ako najlepší produkt roka. Vznikli prvé recepty pre gurmánov, aby si mohli vychutnať chutné jedlá aj mimo sezóny a to vďaka novým produktom, ktorú umožňujú dlhšie uchovávanie hľuzovky. Avantgardným produktom sa stáva v roku 2010 dehydrovaná hľuzovka, ktorá umožňuje uchovávať chuť a kvalitu čerstvej hľuzovky dlhú dobu. Od roku 2005 pribudli v ponuke nové produkty „Sladká hľuzovka" , slávne čokoládové pralinky s piemontskými lieskovcami , ktoré sa vyrábajú v mnohých variantách.
Tartuflanghe dodáva svoje produkty do celého sveta, spolupracuje s najlepšími kuchármi a s najvýznamnejšími medzinárodnými sieťami hotelov.