Víno a iné alkoholické nápoje sú dostupné len pre osoby staršie ako 18 rokov. MÁM VIAC AKO 18 ROKOV

Naše webové stránky používajú súbory cookie, aby sme vám mohli poskytovať lepšie služby.

close
Nutričné hodnoty na 100g.: Energie 2.232 kj/535 kcal, Tuky 33g. Nasýtené mastné kyseliny 4,1 g. Sacharidy 52g. Z toho cukry 3,4g. Bielkoviny 5,6 g. Soľ 1,2 g..


">

Zemiakové lupienky Chipsy s medovou horčicou a bielou hľuzovkou

TartufLanghe

Chipsy a medovou horčicou a hľuzovkou. Nová, prekvapivá chuť, to je naša horčica s medom a bielou hľuzovkou v kombinácii s najlepšími zemiakmi, rezané hrubšie a vyprážané výlučne v olivovom a slnečnicovom oleji, aby sa zabezpečila ostrosť a zlatá farba. Chuť obohatená bielou hľuzovkou, jemná, ale pretrvávajúca, vynikajúci pre aperitív a pre občerstvenie s neporovnateľnou chuťou, samostatne alebo pre tapas!

Nutričné hodnoty na 100g.: Energie 2.232 kj/535 kcal, Tuky 33g. Nasýtené mastné kyseliny 4,1 g. Sacharidy 52g. Z toho cukry 3,4g. Bielkoviny 5,6 g. Soľ 1,2 g..


    2,18 € (s DPH)

    45g

    Na sklade
    Detaily produktu

    Detaily produktu

    Výrobca

    TartufLanghe

    Objem

    45g

    Adresa dodávateľa

    Localitá Catena Rossa 7, 12040 Piobesi ď Alba

    Krajina pôvodu

    Taliansko

    Zloženie

    zemiak, slnečnicový a olivový olej, Tartuflanghe lyofilizované dochuťovadlo s horčicou,medom a bielou hľuzovkou,(Horčica, (voda, horčičné semienka23%,vinní ocot, soľ, kukuričný škrob, korenie, regulátor kyslosti:kyselina vinná) 61%, med 22%, zemiakový škrob, biela hľuzovka lyofilizovaná 0,5% (odpovedá 2,5%čerstvej hluzovky) príhuť) 6%, soľ,

    TartufLanghe

    Tartuflanghe je rodinná spoločnosť, ktorá už 35 rokov vyrába z hľuzovky piemontské špeciality a prináša ich do gastronómie vždy v rovnakej kvalite s dôrazom na detail.

    Zakladatelia, milovníci kulinárskeho umenia, začali svoju aktivitu v r. 1968 používaním hľuzovky v kuchyni, vo svojej reštaurácii „ U Beppeho „ . V roku 1990 priniesli na trh svoj prvý produkt hľuzovkové cestoviny. Ich ikona „ laTartufissima" bola prvou cestovinou s hľuzovkou na svete a v roku 1992 získala ocenenie Fancy Food Summer Show v New Yorku ako najlepší produkt roka. Vznikli prvé recepty pre gurmánov, aby si mohli vychutnať chutné jedlá aj mimo sezóny a to vďaka novým produktom, ktorú umožňujú dlhšie uchovávanie hľuzovky. Avantgardným produktom sa stáva v roku 2010 dehydrovaná hľuzovka, ktorá umožňuje uchovávať chuť a kvalitu čerstvej hľuzovky dlhú dobu. Od roku 2005 pribudli v ponuke nové produkty „Sladká hľuzovka" , slávne čokoládové pralinky s piemontskými lieskovcami , ktoré sa vyrábajú v mnohých variantách.

    Tartuflanghe dodáva svoje produkty do celého sveta, spolupracuje s najlepšími kuchármi a s najvýznamnejšími medzinárodnými sieťami hotelov.