Víno a iné alkoholické nápoje sú dostupné len pre osoby staršie ako 18 rokov. MÁM VIAC AKO 18 ROKOV

Naše webové stránky používajú súbory cookie, aby sme vám mohli poskytovať lepšie služby.

close

Medová horčica s bielou hľuzovkou 200g

TartufLanghe

Horčica s medom a bielou hľuzovkou  je novým produktom Tartuflanghe, ktorý spája silnú osobnosť horčice s nezameniteľnou vôňou bielych hľuzoviek, ktoré sú spájané s jemnosťou medu. Ideálne pre mäsové alebo rybie jedlá aj surové, na BBQ alebo na marinovanie, napríklad lososa. Vytvorenie delikatesy nebolo nikdy tak jednoduché. Carpaccio alebo tartar zo surového mäsa, hamburgery, biele mäso ako kuracie alebo králičie, klasické klubové sendviče, varené alebo surové lososy, údené ryby, rovnako ako zelenina. Sladká nota medu a svetlej pikantnej horčice sú kombinované s bielymi hľuzovkami, ktoré dávajú každému sústu jemný dojem.

    12,32 € (s DPH)

    200g

    Na sklade
    Detaily produktu

    Detaily produktu

    Výrobca

    TartufLanghe

    Objem

    200g

    Adresa dodávateľa

    Localitá Catena Rossa 7, 12040 Piobesi ď Alba

    Krajina pôvodu

    Taliansko

    Zloženie

    Horčica 39%(cukor, semienka  horčica 23%,vinný ocot, soľ, kukuričná múka, korenie,vinná kyselina E334), med 14%, biela hľuzovka (Tuber magnatum Pico) lyofilizovaná 0,15% ( 0,75% čerstvej hľuzovky), aróma, cukor, voda ,

    Nutričné hodnoty na 100g.: Energie 1131 kj/270 kcal, Tuky 14g. Nasýtené mastné kyseliny 1,3 g. Sacharidy 34g. Z toho cukry 29g. Bielkoviny 2g. Soľ 1,1 g.

    TartufLanghe

    Tartuflanghe je rodinná spoločnosť, ktorá už 35 rokov vyrába z hľuzovky piemontské špeciality a prináša ich do gastronómie vždy v rovnakej kvalite s dôrazom na detail.

    Zakladatelia, milovníci kulinárskeho umenia, začali svoju aktivitu v r. 1968 používaním hľuzovky v kuchyni, vo svojej reštaurácii „ U Beppeho „ . V roku 1990 priniesli na trh svoj prvý produkt hľuzovkové cestoviny. Ich ikona „ laTartufissima" bola prvou cestovinou s hľuzovkou na svete a v roku 1992 získala ocenenie Fancy Food Summer Show v New Yorku ako najlepší produkt roka. Vznikli prvé recepty pre gurmánov, aby si mohli vychutnať chutné jedlá aj mimo sezóny a to vďaka novým produktom, ktorú umožňujú dlhšie uchovávanie hľuzovky. Avantgardným produktom sa stáva v roku 2010 dehydrovaná hľuzovka, ktorá umožňuje uchovávať chuť a kvalitu čerstvej hľuzovky dlhú dobu. Od roku 2005 pribudli v ponuke nové produkty „Sladká hľuzovka" , slávne čokoládové pralinky s piemontskými lieskovcami , ktoré sa vyrábajú v mnohých variantách.

    Tartuflanghe dodáva svoje produkty do celého sveta, spolupracuje s najlepšími kuchármi a s najvýznamnejšími medzinárodnými sieťami hotelov.